MISTERA BELECO kennel 
 chovatelská stanice 
Vítejte v naší malé rodinné chovatelské stanici
Mistera Beleco 


Welcome to our little family kennel Mistera Beleco
Jsme členem a chováme pod KCHCH -  Klub chovatelů chrtů
We are member and breed with Czech (Club Breeders of Sigthounds)
Mezinárodně chráněná chovatelská stanice - chováme s pravidly FCI
Registered kennel - we breed with FCI rules
angie -.jpg
Žijeme v souladu s přírodou v nádherném koutě malebné jihočeské krajiny, obklopeni pouze lesy, loukami a pastvinami. Ideální místo, kde se můžeme v klidu věnovat naším zvířecím miláčkům. Jejich spokojenost je u nás na prvním místě!

We live in accordance with nature in a picturesque part of the South Bohemian landscape, surrounded only by forests, meadows and pastures. Ideal place where we can take care of our beloved animals. Their well-being is our first priority!
MVP MB 2016 4.JPG
21698164_1587280827959110_866335238_n (2).jpg

Ochrana osobních údajů - platnost od 25.5.2018

Pokud jste mým zákazníkem, návštěvníkem webu, svěřujete mi své osobní údaje. Já zodpovídám za jejich ochranu a zabezpečení. Seznamte se, prosím, s ochranou osobních údajů, zásadami a právy, které máte v souvislosti s GDPR (Nařízení o ochraně osobních údajů).

Kdo je správcem osobních údajů?

Jsem fyzická osoba Petra Meszová, IČO 72527439, Borek 19 Dačice 38001 a provozuji e- shop http://misterabeleco.com/ Vaše osobní údaje zpracovávám jako správce, tj. určuji, jak budou osobní údaje zpracovávány a za jakým účelem, po jak dlouhou dobu a vybírám případné další zpracovatele, kteří mi se zpracováním budou pomáhat.

Kontaktní údaje

Pokud se na mě budete chtít v průběhu zpracování obrátit, můžete mě kontaktovat na telefonním čísle +420 721 786569 - petra.meszova@centrum.cz

Prohlašuji

Prohlašuji, že jako správce vašich osobních údajů splňuji veškeré zákonné povinnosti vyžadované platnou legislativou, zejména zákonem o ochraně osobních údajů a GDPR, a tedy že:

  • budu zpracovávat vaše osobní údaje jen na základě platného právního důvodu, a to především oprávněného zájmu, plnění smlouvy, zákonné povinnosti či uděleného souhlasu,
  • plním dle článku 13 GDPR informační povinnost ještě před zahájením zpracování osobních údajů, 
  • umožním a budu vás podporovat v uplatňování a plnění vašich práv podle zákona o ochraně osobních údajů a GDPR.

Rozsah osobních údajů a účely zpracování

Zpracovávám osobní údaje, které mi svěříte sami, a to z následujících důvodů (pro naplnění těchto účelů):
- Vyřízení objednávky a řešení případných reklamací
- Abychom vám mohli odesílat objednávky a zajistit efektivní vyřešení vašich případných požadavků a reklamací ,zpracovávám vaše jménoa příjmení,doručovací adresu,e-mail,telefonní číslo,číslo bankovního účtu,objednané zboží a jeho cenu
-
vedení účetnictví

Jste-li zákazníky, vaše osobní údaje (fakturační údaje) nezbytně potřebujeme, abychom vyhověli zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů.
Vaše osobní údaje si ponecháváme po dobu běhu promlčecích lhůt, pokud zákon nestanoví delší dobu k jejich uchování nebo jsme v konkrétních případech neuvedli jinak.

Cookies

Při procházení mých webových stránek zaznamenávám vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímám jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věřím, že díky tomu vám můžu nabídnout ještě lepší služby.

Cookies pro cílení reklamy budou zpracovávány jen na základě vašeho souhlasu.

Moje webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete na svém počítači zakázat.

Zabezpečení a ochrana osobních údajů

Chráním osobní údaje v maximální možné míře pomocí moderních technologií, které odpovídají stupni technického rozvoje. Chráním je, jako kdyby byla moje vlastní. Přijala jsem a udržuji veškerá možná (aktuálně známá) technická a organizační opatření, která zamezují zneužití, poškození nebo zničení vašich osobních údajů.

Osobní údaje, které zpracovávám jako správce i jako zpracovatel, mohu zpřístupňovat výhradně spolupracovníkům a zpracovatelům, kteří vykonávají administrativní a technickou podporu při provozu aplikací potřebných k provozu webu a podpůrných aplikací nebo se podílejí na chodu mého podnikání např. účetní.

Jiným subjektům je přístup umožněn pouze z důvodu plnění zákonných povinností.

Předávání dat mimo Evropskou unii

Vaše osobní údaje nebudu předávat do třetích zemí. Veškeré zpracování osobních údajů bude prováděno na území Evropské unie nebo v zemích, které zajišťují odpovídající úroveň ochrany na základě rozhodnutí Evropské komise.

V některých případech jsem vázána zákonnou povinností, a např. musím evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažu všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. 

Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů
Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházím v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budu moc ráda pokud nejprve budete o tomto podezření informovat mě, abych s tím mohla něco udělat a případné pochybení napravit.

 

Mlčenlivost

Dovoluji si vás ujistit, že moji  spolupracovníci, kteří budou zpracovávat vaše osobní údaje jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení vašich osobních údajů. Tato mlčenlivost přitom trvá i po skončení závazkových vztahů se mnou. Bez vašeho souhlasu nebudou vaše osobní údaje vydány žádné jiné třetí straně.

 

19250143_1459798467376117_405842351_o.jpg
received_1459798467376117.jpeg
images (10).jpg
profesionální-fén-se-stojanem-vysoušeč-srsti-pro-psy-a-kočky-artero-oxygen.jpg
multifunkční-kočárek-pro-psy-pet-stroller- (3).jpg
ch.jpg
elektrický-upravovací-stůl-vivog- (3).jpg
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one